Nicușor Dan: Este o campanie de minciună și manipulare. Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect (VIDEO)

Nicușor Dan: Este o campanie de minciună și manipulare. Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect (VIDEO)
Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Nicușor Dan, candidat la pentru funcția de primar al Capitalei, cu susținerea PNL și USR-PLUS, a acuzat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că principala sa contracnadidată, Gabriela Firea, face o campanie electorală bazată de ”minciună și manipulare” și a venit cu răspunsuri la unele dintre acuzațiile aduse la adresa lui de candidata PSD. Una dintre informațiile dezmințite de Nicușor Dan este aceea că în echipa sa de campanie ar exista o persoană care a fost testată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

Nicușor Dan:Este o campanie de minciună și manipulare

„Este o campanie de minciună și manipulare, bazată pe telefoane, pe mesaje online neasumate. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună și este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect. Fake news-ul de ieri cu DNA, o minciună absolută. Faptul că în Parcul Tineretului nu există autorizație – exista autorizație definitivă pentru acea construcție. Că voi tăia subvenția la căldură, nu e adevărat. Mai mult, ei nu plătesc subvenția și de aia Termoenergetica este în halul în care este și oamenii nu au acum apă caldă. Că voi tăia subvenția la transportul public – fals. Că voi tăia subvenția pentru persoanele cu dizabilități – fals. Niciodată nu am spus așa ceva, dimpotrivă, am spus foarte multe măsuri pe care actuala administrație nu le-a luat și pe care noi le vom lua pentru persoanele cu dizabilități, începând cu accesibilizarea orașului”, a declarat Nicușor Dan precizând declarându-se optimist că „bucureștenii vor înțelege cine vine cu proiecte, cine vine cu soluții pentru viața lor reală și cine se folosește de minciuni ca să acopere nerealizările și eșecurile mandatului pe care l-a avut”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan îi cere explicații Gabrielei Firea

În acest context, Dan a amintit că în urmă cu câteva zile a prezentat ”Caracatița Firea – Pandele în administrația publică din București”, o listă cu ”neamuri, prieteni, cumetri, parteneri de afaceri și cercetați penal, puși în funcții importante” în administrația Capitalei și a spus că așteaptă explicații din partea Gabrielei Firea cu privire la acest subiect.

”În schimb, eu am venit cu niște informații. Am spus căexistă50 de persoane care conduc, de fapt, Primăria Capitalei și care au singura calitate de a fi nași, fini, prieteni, parteneri de afaceri, vecini care în felul ăsta au ajus la Primăria Capitalei. Vreau un răspuns la chestiunea asta. Oamenii ăștia, din cauză că nu au o competență pentru funcțiile pe care le ocupă, nu sunt în stare să atragă fonduri europene nu sunt în stare să rezolve traficul, poluarea”, a mai spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan: Este o campanie de minciună și manipulare. Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)