Nicușor Dan: Este o campanie de minciună și manipulare. Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect (VIDEO)

Nicușor Dan: Este o campanie de minciună și manipulare. Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect (VIDEO)
Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Nicușor Dan, candidat la pentru funcția de primar al Capitalei, cu susținerea PNL și USR-PLUS, a acuzat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că principala sa contracnadidată, Gabriela Firea, face o campanie electorală bazată de ”minciună și manipulare” și a venit cu răspunsuri la unele dintre acuzațiile aduse la adresa lui de candidata PSD. Una dintre informațiile dezmințite de Nicușor Dan este aceea că în echipa sa de campanie ar exista o persoană care a fost testată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

Nicușor Dan:Este o campanie de minciună și manipulare

„Este o campanie de minciună și manipulare, bazată pe telefoane, pe mesaje online neasumate. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună și este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect. Fake news-ul de ieri cu DNA, o minciună absolută. Faptul că în Parcul Tineretului nu există autorizație – exista autorizație definitivă pentru acea construcție. Că voi tăia subvenția la căldură, nu e adevărat. Mai mult, ei nu plătesc subvenția și de aia Termoenergetica este în halul în care este și oamenii nu au acum apă caldă. Că voi tăia subvenția la transportul public – fals. Că voi tăia subvenția pentru persoanele cu dizabilități – fals. Niciodată nu am spus așa ceva, dimpotrivă, am spus foarte multe măsuri pe care actuala administrație nu le-a luat și pe care noi le vom lua pentru persoanele cu dizabilități, începând cu accesibilizarea orașului”, a declarat Nicușor Dan precizând declarându-se optimist că „bucureștenii vor înțelege cine vine cu proiecte, cine vine cu soluții pentru viața lor reală și cine se folosește de minciuni ca să acopere nerealizările și eșecurile mandatului pe care l-a avut”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan îi cere explicații Gabrielei Firea

În acest context, Dan a amintit că în urmă cu câteva zile a prezentat ”Caracatița Firea – Pandele în administrația publică din București”, o listă cu ”neamuri, prieteni, cumetri, parteneri de afaceri și cercetați penal, puși în funcții importante” în administrația Capitalei și a spus că așteaptă explicații din partea Gabrielei Firea cu privire la acest subiect.

”În schimb, eu am venit cu niște informații. Am spus căexistă50 de persoane care conduc, de fapt, Primăria Capitalei și care au singura calitate de a fi nași, fini, prieteni, parteneri de afaceri, vecini care în felul ăsta au ajus la Primăria Capitalei. Vreau un răspuns la chestiunea asta. Oamenii ăștia, din cauză că nu au o competență pentru funcțiile pe care le ocupă, nu sunt în stare să atragă fonduri europene nu sunt în stare să rezolve traficul, poluarea”, a mai spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan: Este o campanie de minciună și manipulare. Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect

Ultima oră
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis