Noi informații despre atacatorul de la Nisa. Ce spune unchiul său

Noi informații despre atacatorul de la Nisa. Ce spune unchiul său
Foto: evz.ro

Noi date ies la lumină despre atacatorul din Nisa, din cauza căruia au murit 84 de oameni, iar 200 au fost răniți.

Unchiul său a spus că nepotul a fost îndoctrinat de un membru al Statului Islamic în urmă cu două săptămâni, potrivit The Associated Press.

Unchiul său este de părere că nepotul a fost o pradă ușoară pentru rețeaua teroristă după ce el a divorțat de soție și nu se simțea bine, plus că fusese îndepărtat și de copii.

În plus, prietenii și familia spun că atacatorul nu era un musulman adevărat și nu respecta tradiția.

"Mohamed nu se ruga, nu mergea la moschee şi mânca carne de porc", a spus Sadok Bouhlel, care a fost profesor în oraşul tunisian Msaken.

În urma tragediei care a avut loc de Ziua Franței, Statul Islamic a revendicat sâmbătă atentatul.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului