Noua revistă glossy a Al Qaeda: Sfaturi pentru înfrumuseţare şi pentru un atac terorist de succes!

Noua revistă glossy a Al Qaeda: Sfaturi pentru înfrumuseţare şi pentru un atac terorist de succes!
Al Fajr Media Center, considerat a fi centrul de presă al organizaţiei teroriste Al Qaeda, a lansat duminică o revistă pentru femei care include sfaturi pentru înfrumuseţare, dar şi interviuri cu soţiile unor...

Al Fajr Media Center, considerat a fi centrul de presă al organizaţiei teroriste Al Qaeda, a lansat duminică o revistă pentru femei care include sfaturi pentru înfrumuseţare, dar şi interviuri cu soţiile unor atacatori sinucigaşi ori sfaturi pentru organizarea unor atacuri teroriste, potrivit FoxNews.

Revista „Al Shamikha” a fost denumită de un expert britanic „versiunea jihadistă a revistei Cosmopolitan”. Publicaţia numără 30 de pagini şi trebuie comandată online.

Pe lângă sfaturile pentru îngrijirea pielii şi înfrumuseţare, în paginile revistei sunt publicate şi articole despre „cum să te măriţi cu un mujahedin” ori cum să realizezi un atac sinucigaş de succes. Totodată, publicaţia prezintă interviuri cu soţiile unor terorişti sinucigaşi, care laudă decizia acestora de a muri în atacuri kamikaze.

Pe coperta revistei se află ţeava unei arme automate, alături de imaginea unei femei cu faţa acoperită de un văl musulman.

Editorul revistei, Saleh Youssef, spune că scopul publicaţiei este “să educe femeile şi să le implice în războiul împotriva duşmanilor Islamului”, deoarece „adversarii sunt decişi să le împiedice pe femeile musulmane să cunoască adevărul despre religia lor şi despre rolul lor”.

Cel de-al doilea număr al revistei promite să aducă sfaturi despre exfoliere și despre jihadul electronic.