Noua revistă glossy a Al Qaeda: Sfaturi pentru înfrumuseţare şi pentru un atac terorist de succes!

Noua revistă glossy a Al Qaeda: Sfaturi pentru înfrumuseţare şi pentru un atac terorist de succes!
Al Fajr Media Center, considerat a fi centrul de presă al organizaţiei teroriste Al Qaeda, a lansat duminică o revistă pentru femei care include sfaturi pentru înfrumuseţare, dar şi interviuri cu soţiile unor...

Al Fajr Media Center, considerat a fi centrul de presă al organizaţiei teroriste Al Qaeda, a lansat duminică o revistă pentru femei care include sfaturi pentru înfrumuseţare, dar şi interviuri cu soţiile unor atacatori sinucigaşi ori sfaturi pentru organizarea unor atacuri teroriste, potrivit FoxNews.

Revista „Al Shamikha” a fost denumită de un expert britanic „versiunea jihadistă a revistei Cosmopolitan”. Publicaţia numără 30 de pagini şi trebuie comandată online.

Pe lângă sfaturile pentru îngrijirea pielii şi înfrumuseţare, în paginile revistei sunt publicate şi articole despre „cum să te măriţi cu un mujahedin” ori cum să realizezi un atac sinucigaş de succes. Totodată, publicaţia prezintă interviuri cu soţiile unor terorişti sinucigaşi, care laudă decizia acestora de a muri în atacuri kamikaze.

Pe coperta revistei se află ţeava unei arme automate, alături de imaginea unei femei cu faţa acoperită de un văl musulman.

Editorul revistei, Saleh Youssef, spune că scopul publicaţiei este “să educe femeile şi să le implice în războiul împotriva duşmanilor Islamului”, deoarece „adversarii sunt decişi să le împiedice pe femeile musulmane să cunoască adevărul despre religia lor şi despre rolul lor”.

Cel de-al doilea număr al revistei promite să aducă sfaturi despre exfoliere și despre jihadul electronic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:27 - Emilia Șercan: Nu poți să nu observi că ministrul Educației de astăzi legiferează în favoarea profesorului universitar care a plagiat în 2006. Putem vorbi despre un dublu plagiat (VIDEO)
15:23 - Ce este fenomenul „shrinkflation”, cum pot să fie păcăliți românii în magazine și ce e de făcut ca să economisim când mergem la cumpărături
15:17 - Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)
14:57 - Imagini incredibile cu Ana Maria Prodan, ieșind de la INML / Are mâna și piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf (FOTO)
14:54 - Piloții sârbi ar putea fi atrași de avioane militare „made in China” pentru a evita sancțiunile americane împotriva unor achiziții din Rusia
14:45 - Tragedie aviatică în Germania! Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc (VIDEO)
14:38 - Olaf Scholz, infectat cu COVID-19 după o vizită în Orientul Mijlociu / Cum se simte acesta
14:31 - Kremlinul neagă că s-ar fi luat vreo decizie pentru închiderea frontierelor ruse în contextul mobilizării parțiale / Dmitri Peskov recunoaște că anumite convocări s-au făcut eronat
14:24 - Măsuri sporite de siguranță la meciul România – Bosnia / Jandarmii vor controla inclusiv mașinile suporterilor