Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au petrecut luna de miere departe de ochii curioșilor. Cei doi și-au sărbători iubirea tocmai în Hawaii

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au petrecut luna de miere departe de ochii curioșilor. Cei doi și-au sărbători iubirea tocmai în Hawaii
foto: facebook

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au devenit soț și soție pe 8 iunie. Ceremonia religioasă a avut loc la Ferma San Ysidro din Montecito, California, unde le-au fost alături doar familia si prietenii apropiati. La câteva zile de la nuntă, cei doi au publicat fotografii de la marele eveniment.

Pratt și fiica lui Schwarzenegger, în vârstăde 29 ani, au început relația în iunie 2018, după ce mama ei, Maria Shriver, le-a făcut cunoștință.

DISPERARE LA PRO TV! CABRAL E LA PĂMÂNT! A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Cei doi au plecat în luna de miere la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime. Ei au sărbătorit și ziua de naștere a lui Chris, care a împlinit 40 de ani. Înainte de a pleca în Hawaii, perechea a petrecuttimp cu familia, inclusiv cu Jack, fiul de 6 ani al lui Pratt, de Ziua Tatălui.

‘Chris și Katherine au petrecut weekend-ul în Hawaii pe insula Lenai. Cei doi au sărbătorit aniversarea lui Chris, precum și căsătoria lor. Cuplul și-a dorit ceva relaxant, iar Hawaii este foarte special pentru Chris’,a declarat un apropiat, scrie verdict.ro.

BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII! CU CINE S-A COMBINAT ANTONIA! LUI ALEX VELEA I-A PICAT FAȚA! S-A AFLAT TOT

De asemenea, Katherine Schwarzenegger a scris un mesaj emoționant pentru soțul său pe rețelele de socializare.

„La mulți ani dragul meu chip de înger. Sunt atât de fericită să râd cu tine, să te iubesc, să merg în aventuri cu tine, să te sărut și să trăiesc această viață magică cu tine. Îmi aduci bucurie în viață! Te iubesc atât de mult!”, a scris aceasta.