O moldoveancă a fost luată ostatică de rebeli sirieni: Declarațiile ei, într-un video tulburător (VIDEO)

O moldoveancă a fost luată ostatică de rebeli sirieni: Declarațiile ei, într-un video tulburător (VIDEO)
O femeie de 32 de ani din Republica Moldova a fost răpită de rebeli sirieni, împreună cu o altă femeie din Belarus. Cele două apar într-un video postat pe 9 august pe internet, în care se prezintă și spun că...

O femeie de 32 de ani din Republica Moldova a fost răpită de rebeli sirieni, împreună cu o altă femeie din Belarus. Cele două apar într-un video postat pe 9 august pe internet, în care se prezintă și spun că au fost trimise de un lider al Hezbollah, Mohammed Yazbek, cu legitimații false de jurnaliste. Scopul lor ar fi fost de a acumula informații referitor la armata siriană.

Moldoveanca se numește Carina Colța și este din Tiraspol, iar femeia din Belarus se prezintă Svetlana Markimovici. Cele două sunt flancate de patru bărbați cu arme și cagule pe față.

Potrivit jurnal.md, Carina Colța și-ar fi sunat fratele pentru a-l anunța că a fost răpită, lucru confirmat chiar de acesta. „M-a sunat acum o săptămână şi a spus că a fost răpită. Am spus că nu ştiu ce să fac. Ea apoi a spus că ar trebui să contacteze femeia care a trimis-o acolo“, a declarat fratele ei, care a precizat că nu s-a adresat organelor de drept.

Reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău au declarat că vor veni în scurt timp cu informații referitor la acest caz.

O moldoveancă a fost luată ostatică de rebeli sirieni

Embed: