O româncă din Italia, jignită și bătută crunt de concubin din cauza facturilor la curent

O româncă din Italia, jignită și bătută crunt de concubin din cauza facturilor la curent
Foto: Pixabay.

O româncă de 43 de ani, care locuia în orașul italian Portomaggiore, provincia Ferrara din Emilia-Romagna, a fost jignită,  bătută și agresată de partenerul ei din cauza facturilor la curent electric pe care acesta le-a găsit atunci când s-a întors acasă de la serviciu, relatează antena3.

Femeia avea nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit sursei citate, cea care a sunat la numărul de urgență pentru a cere ajutorul autorităților a fost chiar fetița celor doi.

„Carabinierii ajunși la fața locului au constatat că femeia fusese agresată și avea nevoie de îngrijiri medicale. Pe de altă parte, bărbatul agresor a reușit să părăsească locuința înainte de venirea carabinierilor.

Românca a refuzat internarea, preferând să rămână acasă și a spus că se mai gândește dacă va depune sau nu plângere penală împotriva agresorului”, informează  antena3.

O altă româncă, lăsată să moară pe marginea drumului

Acum câteva zile, o altă româncă, în vârstă de 23 de ani, a fost lăsată să moară pe marginea unui drum din Italia, după ce a fost lovită de o maşină, iar şoferul a abandonat-o.

Tânăra a fost găsită moartă pe marginea unei străzi din Cassino, Italia. Se presupune ca tânăra şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o maşină, iar şoferul a părăsit locul accidentului fără să îi acorde primul ajutor.

Carabinierii din Cassino şi ambulanţa au sosit la faţa locului, iar personalul medical a constatat decesul româncei, relatează ciociariaoggi.it.

Cele mai recente informaţii arată că trupul neînsufleţit al tinerei a fost recunoscut de personalul medical de la secţia Urgenţe a Spitalului Santa Scolastica.

Românca se prezentase la spital cu două zile în urmă în stare confuzională şi cu dureri abdominale. Ea era însoţită de un bărbat care acum este căutat de carabinieri.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale.

Urmăriți B1TV.ro și pe