O româncă plecată să muncească ca bonă în Anglia, obligată să se prostitueze

O româncă plecată să muncească ca bonă în Anglia, obligată să se prostitueze
foto:pixabay

O româncă plecată să muncească ca bonă în Anglia a trăit cel mai mare coșmar al vieţii ei, fiind violată şi forţată să se prostitueze. Totul a început în anul 2014 când femeia a văzut un anunţ în care se căuta bonă pentru doi copii în Anglia.

Aceasta a fost înşelată de cei doi soţi din Botoşani să vină în Anglia ca bonă pentru copiii lor, însă femeia nu avea habar de ce urma să se întâmple cu adevărat acolo, potrivit spynews.

Calvarul femeii a început încă de când a ajuns în Anglia. Bărbatul a luat-o pe femeie de la autocar şi a condus-o la un hotel unde aceasta a fost violată. Din acea zi femeia a fost supusă unor chinuri îngrozitoare, fiind violată de nenumărate ori, iar mai apoi dusă să muncească într-un bordel unde a suferit răni grave din cauza actelor sexuale repetate. Teroarea nu s-a oprit aici, fiind transportată la un alt bordel de către barbatul familiei.

În cele din urmă, proxenetul a fost prins şi condamnat la 15 ani de închisoare cu executareîn România pentru faptele sale.

Ultima oră
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6