O stațiune montană din Statele Unite frecventată de celebrități, amenințată de un incediu de amploare

O stațiune montană din Statele Unite frecventată de celebrități, amenințată de un incediu de amploare
Peste 2.000 de case din stațiunea Sun Valley, Idaho,, unde numeroase staruri de la Hollywood dețin proprietăți, erau amenințate, luni, de un incendiu de amploare. Potrivit AFP, în jur de 1.200 de pompieri luptau...

Peste 2.000 de case din stațiunea Sun Valley, Idaho,, unde numeroase staruri de la Hollywood dețin proprietăți, erau amenințate, luni, de un incendiu de amploare. Potrivit AFP, în jur de 1.200 de pompieri luptau luni împotriva flăcărilor. Incendiul ”Beaver Creek Fire” a distrus începând cu 7 august, când a izbucnit, peste 42.000 hectare de vegetație și a fost stins în proporție de 8%.

În jur de 2.200 de case au fost evacuate de autorități, într-o regiune unde celebrități precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Tom Hanks sau Richard Dreyfuss deţin proprietăţi.

Munca pompierilor este împiedicată de terenul montan și accesul dificil în zona cuprinsă de flăcări, precum și de temperaturile ridicate, rafelele de vânt susținute și umiditate.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)