O tânără este alergică la orice tip de mâncare: „Nu am mai mâncat de peste un an”

O tânără este alergică la orice tip de mâncare: „Nu am mai mâncat de peste un an”

O tânără din Marea Britanie este alergică la orice tip de mâncare, hrănindu-se cu ajutorul unui tub introdus în inimă, potrivit Daily Star.

Lauren Wittering în vârstă de 20 de ani, nu se mai poate apropia de mâncare după ce a fost diagnnsoticată cu o afecțiune cunoscută sub numele de sindromul de activare mastocitară, care îi provoacă reacţii alergice şi anafilaxie, punându-i viaţa în pericol. Tânăra nu poate mânca niciun aliment, deoarece este alergică la toate tipurile de mâncare, chiar şi mirosul îi provoacă o reactive alergică.

„Am iubit mâncarea atât de mult și acum nici măcar nu pot să fiu în preajma ea. Doar mirosul îmi produce un șoc anafilactic. Nu am mai mâncat de peste un an, a spus tânăra.

Potrivit specialiştilor, aceasta ar fi început să prezinte simptome după ce a intrat în contact cu soluții bazate pe alcool în timpul orelor de chimie de la școală, starea ei agravându-se în timp.

Medicii au fost nevoiți să îi introducă în stomac un tub pentru a reuși să se hrănească, însă și acest lucru a avut același rezultat.

Acum, tânăra supraviețuiește datorită unui tub care este introdus în inima ei.