Olanda: Jaf în plină zi la unul dintre cele mai mari târguri de artă din Europa (VIDEO)

Olanda: Jaf în plină zi la unul dintre cele mai mari târguri de artă din Europa (VIDEO)
Jaf la unul dintre cele mai mari târguri de artă din Europa Foto: Captura YouTube

Mai mulți hoți înarmați au pătruns marți, în timpul zilei, în târgul de artă de la Maastricht (Olanda), care se afla pe lista târgurilor  cele mai mari din Europa. În urma unei filmări distribuite pe rețelele de socializare se pot observa cum  suspecții sparg o vitrină cu un baros, conform AFP.

Ulterior, poliția a anunțat că a arestat două persoane și a blocat mai multe drumuri adiacente.

Jaf în ziua mare la un târg de arte din Olanda

„Poliția investighează un posibil jaf armat la TEFAF (târgul de artă) din Maastricht. Se crede că patru suspecți sunt implicați. Ei sunt căutați de mai multe unități”, a transmis pe Twitter poliția din provincia Limburg din Olanda.

De asemenea, vitrina vizată de hoți conținea produse ale unui bijutier londonez conform presei olandeze.

După cele întâmplate,  autoritățile au anunțat că au arestat două persoane și au blocat mai multe drumuri adiacente.

În plus, pe rețelele de socializare a fost distribuită o înregistrare video, în care se pot  observa patru bărbați îmbrăcați în haine elegante, cu șepci și ochelari, care sparg cu ajutorul unui baros vitrina magazinului.

De asemenea, se pare că doi dintre bărbați au amenințat cu arme pe  un bărbat care a încercat să intervină, „înarmat” cu o vază plină cu flori, de dimensiuni mare.

TEFAF (The European Fine Art Fair) reprezintă unul dintre cele mai mari târguri de artă și antichități din lume și atrage de obicei zeci de mii de participanți în cadrul lui, conform Hotnews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe