Pakistan: Doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri în Kashmir

Pakistan: Doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri în Kashmir
Armata pazisteneză a anunțat, joi, că doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri între trupe pakistaneze și indiene, în apropierea frontierei dintre cele două țări rivale în regiunea Kashmir,...

Armata pazisteneză a anunțat, joi, că doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri între trupe pakistaneze și indiene, în apropierea frontierei dintre cele două țări rivale în regiunea Kashmir, relatează AFP.

În ultimele două săptămâni, schimburile de focuri mortale s-au multiplicat între India și Pakistan pe Linia de Control, frontieră ce separă de facto cele două țări în regiunea Kashmir.

În această perioadă, cel puțin cinci militari indieni și patru pakistanezi, dintre care trei militari, au fost uciși în acte de violență. Acestea reînvie tensiunile dintre cei doi rivali istorici și pun în pericol desfășurarea întâlnirii prevăzute între liderii celor două țări.

Un militar pakistanez a murit într-un schimb de focuri în sectorul Rawlakot pentru ca peste câteva ore să fie anunțat decesul și celui de al doilea militar.

Tags:
Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament