Pakistan: Doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri în Kashmir

Pakistan: Doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri în Kashmir
Armata pazisteneză a anunțat, joi, că doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri între trupe pakistaneze și indiene, în apropierea frontierei dintre cele două țări rivale în regiunea Kashmir,...

Armata pazisteneză a anunțat, joi, că doi militari au fost uciși într-un nou schimb de focuri între trupe pakistaneze și indiene, în apropierea frontierei dintre cele două țări rivale în regiunea Kashmir, relatează AFP.

În ultimele două săptămâni, schimburile de focuri mortale s-au multiplicat între India și Pakistan pe Linia de Control, frontieră ce separă de facto cele două țări în regiunea Kashmir.

În această perioadă, cel puțin cinci militari indieni și patru pakistanezi, dintre care trei militari, au fost uciși în acte de violență. Acestea reînvie tensiunile dintre cei doi rivali istorici și pun în pericol desfășurarea întâlnirii prevăzute între liderii celor două țări.

Un militar pakistanez a murit într-un schimb de focuri în sectorul Rawlakot pentru ca peste câteva ore să fie anunțat decesul și celui de al doilea militar.

Tags:
Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)