Părinţii băiatului bătut într-un parc din Timiş şi-au retras plângerea

Părinţii băiatului bătut într-un parc din Timiş şi-au retras plângerea

Părinţii băiatului şi cei ai fetiţei care au avut un conflict în parcul din localitatea Parţa, din judeţul Timiș au rezolvat conflictul pe cale amiabilă.Plângereadepusă la Poliţie a fost retrasă, iar polițiștii nu mai cercetează cazul.

”Părinţii celor doi minori s-au împăcat, iar plângerea depusă la Poliţie a fost retrasă. În aceste condiţii, cazul a fost anulat”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

De la ce a pornit conflictul

Conflictul a avut loc pe 3 septembrie când doi părinţi ai unei fetiţe de şase ani au agresat un băiat de 13 ani care le-ar fi lovit fiica cu o minge.Mama copilei a mers în parc şi l-a bătut pe adolescent. Copilul a încercat să se apere, dar a fost trântit la pământ de femeie, conform protv.ro.

După ce a fost lovit de mama fetei, tânărul a fost lovit și de tatăl acesteia, care l-a trântit la pământ. În urma incidentului, băiatul şi-a rupt clavicula.

Tags:
Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)