TRAGEDIE! O profesoară a murit, după ce a înghițit un pliculeț plin de COCAINĂ! Decesul SUSPECT a ridicat multe semne de întrebare…

TRAGEDIE! O profesoară a murit, după ce a înghițit un pliculeț plin de COCAINĂ! Decesul SUSPECT a ridicat multe semne de întrebare...
Foto: Pixabay

Cazul profesoarei britanice din Dubai, care a murit după ce a înghițit un pliculeț cu cocaină pe aeroportul din Manchester – în timp ce își aștepta zborul spre Emiratele Arabe Unite, a ridicat multe semne de întrebare în rândul părinților, astfel că aceștia nu mai sunt convinși că se fac suficiente teste în școli, potrivit gulfnews.com.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Victoria Buchanan (42 de ani) era mamă a trei copii și a emigrat în Golf din orașul scoțian Kilmarnock. Ea a înghițit un pliculeț cu cocaină atunci când și-a dat seama că trebuie să se îmbarce și încă mai are stupefiante asupra sa. După câteva clipe, ea a căzut la podea și a suferit o criză severă, dat fiindcă plicuțeul s-a rupt în stomacul ei, potrivit rechizitoriului întocmit în martie 2018.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

Mark, soțul ei, a recunoscut în timpul anchetei că, din când în când, cei doi mai consumau droguri. Ea încă mai avea droguri în valoare de 60 de lire atunci când a ajuns pe aeroportul din Manchester. Spre norocul său poate, soțul zburase deja spre EAU atunci când ea a decedat.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GĂSIT CORPUL FĂRĂ VIAȚĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT

„Dacă acesta este un caz, înseamnă că mai există și altele, motiv pentru care se ridică întrebarea, în general, au școlile un sistem bine pus la punct prin care evaluează persoanele care vin să predea din toate colțurile lumii – nu doar pentru droguri, dar și pentru altele?”, a a afirmat un părinte din Dubai.

Tags: