Paris Jackson, mărturisiri şocante: Am iubit mai multe femei decât bărbaţi (FOTO)

sursa Foto: Instagram

Paris Jackson, singura fiica a ”regelui muzicii pop” a făcut mărturisiri despre sexualitatea sa în cadrul unei emisiuni online prezentată chiarde actualul ei iubit, Gabriel Glenn, dar şi despre momentele greleprin care a trecut de la moartea tatălui ei, megastarul Michael Jackson, şi până astăzi, relatează Usa Today.

Recent, tânăra de 22 de ani a vorbit deschis despre presiunea pe care a simțit-o crescând cu un tată faimos în noua serie Facebook Watch, „Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn”. Totodată, fotomodelul a vorbitdespre ce înseamnă pentru ea să-i urmeze tatălui ei într-o carieră muzicală.

Paris Katherine Jackson: Am iubit mai multe femei decât bărbaţi

Paris-Michael Katherine Jackson este un model american, actriță și muzician. Este al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson și Debbie Rowe. De curând, aceasta a oferit detalii picante din viața ei.

“Au trecut 11 ani şi eu am trecut prin iad, fie că a fost vorba despre lucruri legate de moartea lui, fie despre rahaturile din viaţa mea. Dacă nu vorbesc despre asta, dacă nu mă exprim prin muzica mea despre asta, durerea o să-mi ruineze viaţa şi o să mă deţină ca pe un sclav şi nu îmi doresc acest lucru”,a relatat fotomodelulîntr-o emisiune de pe Facebook Watch.

Între Paris și Glenn a fost dragostel la prima vedere. Fiica megastarului și actualul ei iubit s-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani.

”Într-o săptămână eram în duba lui”, își amintește faimoasa actriță.

„Mi-a spusștii…când te vei sătura de mine, spune-mi doar să plec și o să plec, fără sentimente grele”, a mărturisit cu greu Glenn.

„Astfel am hotărât să-i spun că nu vreau să plece niciodată. Nu voiam să plece nicăieri. Am vrut să petrec în fiecare zi cu ea și în fiecare seară cu ea și, da, cam așa s-a și întâmplat.”, a adăugat el.

Paris Jackson s-a născut direct în lumina reflectoarelor. Astfel, artista și-a dorit încă de la o vârstă fragedăsă urmeze pașii tatălui ei.

„Nu am vrut să las pe nimeni să intre în lumea mea pentru că nu am avut de ales. Nu eram pregătită. Acum simt că pot”, a declarat Paris.

„A fost un tată incredibil”

În urmă cu ceva timp, fiica luiMichael Jackson, Paris, a vorbitdespre copilăria sa alături de regele muzicii pop și despre planurile sale de viitor, conformDaily Mail.

ParisMichael Katherine Jackson a povestit despre tributul pe care i-l va aduce tatălui său peste câțiva ani:își va tatua pe braț un mesaj pe care l-a primit chiar de la tatăl ei.

”Am foarte multe amintiri cu el. A fost un tată incredibil, iar noi îl iubeam. A încercat să ne educe cât mai bine și avea mereu grijă de noi. Era foarte protector”, a mărturisit Paris Jackson.

Fotomodelul a mai spus că își dorește ca ferma Neverland, unde a crescut, să fie transformată într-un loc dedicat copiilor bolnavi și săraci. Fiica megastaruluia povestit jurnaliștilor americani despre momentul în care a fost luată roata din parcul de distracții, în urmă cu aproximativ doi ani.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)