Paris: Stații de metrou CAPTURATE de narcomani! Măsuri EXTREME de circulație (FOTO)

Paris: Stații de metrou CAPTURATE de narcomani! Măsuri EXTREME de circulație (FOTO)

Situaţia îngrijorătoare la Paris unde, potrivit presei franceze, unii mecanici de metrou aleg să nu mai oprească în staţiile din cartierele rău famate aflate în nord-estul Capitalei, scrie RT.

Vatmanii nu mai opresc atunci când observă pe peron consumatori sau traficanţi de droguri ori când sunt anunţaţi că în staţia respectivă a izbucnit vreun conflict. Ei au recurs la acest gest extrem pentru a-i proteja pe pasageri dar şi pe ei înşişi de violenţele narcomanilor.

Sindicatul lucrătorilor la metroul parisian apără această practică, iar pasagerii nu protestează.

Reprezentanții metroului parisian au adresat o scrisoare ministrului de Interne, Gerard Collomb, precum și primarului Parisului, Anne Hidalgo, în care precizau că anumite stații de pe magistralele 12 și 4 sunt folosite ca baze pentru distribuitorii de droguri, solicitând sprijin pentru eradicarea fenomenului.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său