Percheziţii de amploare în România şi Franţa, la o grupare specializată în furturi

Percheziţii de amploare în România şi Franţa, la o grupare specializată în furturi

Percheziţii de amploare în România şi Franţa.

Poliția Română și Jandarmeria Naţională Franceză au efectuat simultan percheziții pentru destructurarea unei grupări specializate în furturi de pe teritoriul Franței.

Din cercetări, a reieșit că românii din Franța supravegheau în prealabil locurile unde urmau să acţioneze și comiteau furturi prin decuparea, pe timpul nopţii, a pereţilor din tablă din spatele magazinelor.

Bunurile sustrase erau trimise în România pentru a fi valorificate. În Satu Mare, perchezițiile au avut loc în Negrești-Oaș și Certeze, la sediul firmei și la locuința omului de afaceri, Vasile Ciocan.

Prejudiciul este de peste 350.000 de euro. În urma perchezițiilor, au fost conduse la audieri 13 persoane, 7 dintre membrii grupării au fost reţinuţi în Franţa, iar 3 în România.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)