Peste 200.000 de oameni au aplicat pentru a-și petrece restul vieții pe Marte: Proiectul unui reality-show spectaculos

Peste 200.000 de oameni au aplicat pentru a-și petrece restul vieții pe Marte: Proiectul unui reality-show spectaculos
Un bilet dus într-un peisaj arid și ostil, unde temperaturile pot scădea la nivelul minim de -150 ° C, nu ar putea suna ca destinație de vis pentru toată lumea. Cu toate acestea, peste 200.000 de oameni din 140...

Un bilet dus într-un peisaj arid și ostil, unde temperaturile pot scădea la nivelul minim de -150 ° C, nu ar putea suna ca destinație de vis pentru toată lumea.

Cu toate acestea, peste 200.000 de oameni din 140 de țări au aplicat pentru a fi printre primii coloniști de pe Marte, transmite Daily Mail.

Aplicanții au fost de acord să rămână pe planeta roșie pentru tot restul vieții lor și să fie filmați în cadrul unui reality show, a anunțat compania din spatele misiunii, Mars One.

Grupul olandez vrea să lanseze o misiune de aprovizionare, care va ateriza pe Marte, în octombrie 2016.  Ei au adăugat că sistemele de aterizare vor fi testate de opt ori înainte de a fi utilizate la transportul oamenilor.

Din cele 200.000 de aplicații, între 24 și 40 de candidați vor fi selectați pentru a participa la un program de șapte ani de formare, care va începe în 2015. Solicitanții actuali vor trebui să treacă trei runde pentru a accede în selecția finală.

Bugetul coloniei este de 4 miliarde de lire sterline. Mars Une are scopul de a strânge bani pentru a ajuta la finanțarea proiectului printr-un spectacol de lungă durată, la nivel mondial. Ulterior compania va selecta primii 24 de candidați și va urma cursurile de formare a lor.

Telespectatorii vor putea vota și decide care ar trebui să fie pe prima echipă de patru oameni care să părăsească Pământul în zece ani. Până în 2033, colonia ar ajunge la 20 de locuitori.

Tags: