Peste 50.000 de hectare de teren arabil, distruse de inundațiile care au lovit China (VIDEO)

Peste 50.000 de hectare de teren arabil, distruse de inundațiile care au lovit China (VIDEO)
Peste 50.000 de hectare de teren arabil şi cel puţin 376 de sonde de petrol au fost distruse, în ultimele zile, de ploile torenţiale căzute în China. Râul Nenjiang şi-a ieşit din matcă, iar localnicii sunt...

Peste 50.000 de hectare de teren arabil şi cel puţin 376 de sonde de petrol au fost distruse, în ultimele zile, de ploile torenţiale căzute în China. Râul Nenjiang şi-a ieşit din matcă, iar localnicii sunt nevoiţi să se deplaseze cu bărci. Din cauza inundaţiilor, 400 de tone de petrol se pierd în fiecare zi.

Zeci de case şi sute de sonde de petrol au fost luate de apă, iar oamenii din zonă se plâng că totul este poluat. Echipele de salvare au intervenit la uzina din Nenjiang cu 14 statii de pompare.

Deși apa a început să se retragă, toate vanele electrice sunt încă sub apă, inclusiv supapele de filtrare.

Inundaţiile au afectat producţia de petrol, dar şi culturile din zonă. Peste 150.000 de localnici au avut probleme cu apa potabilă.

Compania de explorare de petrol a declarat că va relua producția de îndată ce apa se va retrage în totalitate.

China: Peste 50.000 hectare de teren arabil, distruse de inundații

Embed:

Ultima oră
07:42 - „Nu, nu, nu! O seară bună!”. Gică Hagi a plecat de la interviu, când a primit această întrebare…
07:28 - Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Foarte slab. Nu are toate butoanele la el”. Ce reproșează PSD-ului
07:14 - USR, cu gândul la alegerile anticipate. Cătălin Drulă: „Până la urmă, e corect să ne întoarcem către electorat, dacă nu se poate rezolva criza politică”
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)