Poliția americană a mai făcut o gafă care a costat viața unei persoane. Au împușcat un bărbat care curăța locuința bunicii sale

Poliția americană a mai făcut o gafă care a costat viața unei persoane. Au împușcat un bărbat care curăța locuința bunicii sale
Foto: pixabay.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost omorât de polițiștii americani după ce aceștia l-au confundat cu un hoț. Incidentul s-a desfășurat în Wyoming, Ohio (SUA). Poliția își justifică acțiunea susținând că tânărul intenționa să fugă din zonă cu o dubă, informează Mediafax.

Joe Frasure Jr. a fost împușcat în cap de mai multe ori, iar după o ambulanță l-a transportat la Centrul Medical al Universității din Cincinnati, unde i-a fost confirmat decesul.

Poliția a fost sesizată de un vecin

Poliția a explicat că ofițerii îl considerau pe Frasure ca fiind un hoț pentru că un vecin i-a sesizat spunându-le că minim două persoane încercau să pătrundă într-o locuință care trebuia să fie goală. Când autoritățile au ajuns la fața locului, victima atacului împreună cu tatăl său încercau să plece cu o dubiță.

Mai multe focuri de armă au fost trase asupra dubei și vehiculul „a accelerat rapid și aproape a lovit un ofițer”, a precizat poliția, conform știripesurse.ro.

„Este o tragedie pentru toți cei implicați”, a spus șeful poliției locale, Brooke Brady, potrivit CNN.

Familia respinge varianta poliției, ei fiind de părere că tânărul stătea în apartament ca să îl curețe după moartea bunicii sale și că nu plănuia să-i lovească pe polițiști.

„Vreau răspunsuri. Vreau imaginile de pe camera de supraveghere și tot ce este necesar”, a fost declarația mamei victimei, Lisa Fisher, pentru WLWT, afiliată CNN.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, în ciuda faptului că identitatea ofițerilor implicați este încă necunoscută.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)