Poliția turcă a ucis un suspect și a rănit un altul, în urma atentatului de la Ankara

Poliția turcă a ucis un suspect și a rănit un altul, în urma atentatului de la Ankara
Poliția turscă a ucis un suspect și a rănit un altul, în urma tirurilor de rachetă de vineri seara, ce au fost îndreptate împotriva unor clădiri care aparțin direcției naționale a poliției din Ankara,...

Poliția turscă a ucis un suspect și a rănit un altul, în urma tirurilor de rachetă de vineri seara, ce au fost îndreptate împotriva unor clădiri care aparțin direcției naționale a poliției din Ankara, relatează AFP. Poliţia i-a găsit pe cei doi suspecţi la trei ore după atac şi unul dintre ei a fost ucis, iar celălalt rănit într-un schimb de focuri care a continuat târziu în noapte.

Atacul a avut loc la ora 21:30, ora României, în cartierul Dikmen, a anunţat ministrul turc de Interne, Muammer Güler. Două rachete au atins clădirile, fără a provoca victime, iar un proiectil neexplodat a fost găsit într-o grădină învecinată, a precizat el.

Güler nu a formulat vreo ipoteză în privinţa autorilor atacului, dar presa îşi îndreaptă suspiciunile înspre organizaţia clandestină armată de extremă stânga DHKP-C (Partidul/Frontul revoluţionar de eliberare a poporului), care a revendicat atacuri similare cu grenadă în luna martie.