Povestea unei mame cu 9 copii care trăiește din hoție / Cum reușește să câștige până la 1.000 de euro pe zi din furturi

Povestea unei mame cu 9 copii care trăiește din hoție / Cum reușește să câștige până la 1.000 de euro pe zi din furturi
Sursa foto: Pixabay

O femeie în vârstă de 29 de ani, mamă a nouă copii, originară din Bosnia și Herțegovina, susține că fură de la pasagerii metroului din Milano și ajunge să câștige și 1.000 de euro pe zi, însă are „un sentiment de vinovăție”.

Câștigă 1.000 de euro pe zi din furt

Ana (numele fictiv ales de presa italiană pentru a-i păstra identitatea femeii) are 29 de ani și susține că familia ei, soțul și cei nouă copii, sunt acasă, în Bosnia.

Femeia spune că familiei ei este în Bosnia, iar soțul ei, care nu lucrează, are grijă de copiii acestora. De asemenea, ea sprijină familia și trimite acasă bani mulți, întrucât într-o zi a reușit să bage 1.000 de euro în buzunar, sumă deloc mică.

„Toți sunt în Bosnia, unde m-am născut. Ultima naștere a fost în decembrie. Soțul meu, care nu lucrează, are grijă de ei. Sprijin familia, trimit banii acasă și sunt mulți. S-a întâmplat ca într-o zi să bag și 1.000 de euro în buzunar. O excepție, pentru că până și 500 de euro sunt o avere acum că oamenii se plimbă cu puțini bani. Dar am răbdare. Muncesc șapte zile pe săptămână, de dimineața până seara”, a spus femeia.

Femeia locuiește în cartierul Niguarda din Milano, loc pe care îl împarte cu prietenii și rudele: „Colegii mei de jaf. Prefer să mă mișc singură sau cel mult în perechi, pentru a nu atrage atenția. Uită-te la mulțime, câți oameni: le studiez chipurile, mișcările”, spune ea, potrivit stirileprotv.ro.

Tânăra mamă a explicat că pentru a face rost de bani stă lângă automatele de bilete, și după ce oamenii plătesc, se uită cu atenție unde își pun portofelul.

„Când decid să acționez, urmăresc cel mai vulnerabil subiect, adesea femei, îmi dau jos geaca și o port în jurul brațului, ascunzând mâna cu care voi scotoci în geanta ei. Dacă scot un smartphone, e bine și așa”, a adăugat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)