Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: „Nu mă hazardez să vă dau datele până nu suntem siguri 100%”

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu mă hazardez să vă dau datele până nu suntem siguri 100%
Captură Video

Premierul României, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor parțiale. Printre acestea s-ar număra și Oltenița, „municipiul lui Ion Iliescu”.

Într-o intervenție la Digi24, șeful PNL a subliniat faptul că liberalii au câştigat la Giurgiu, la municipiu şi cel mai probabil câştigă şi la judeţ.

”Încep prin a spune că domnul primar Robu şi-a recunoscut înfrângerea, dar nu a câştigat PSD, ci a câştigat un candidat al USR-PLUS. Am câştigat la Giurgiu, la municipiu, şi cel mai sigur câştigăm şi la judeţ. Am câştigat pentru prima oară Olteniţa, simbol, municipiul lui Ion Iliescu. E o victorie aşa simbolică. Am câştigat Bistriţa, unde a fost primar PSD. Am câştiga Ploieştiul, Aradul, am câştigat la Târgu-Jiu cu aproximativ 50%, domnul Romanescu a câştigat municipiul Târgu-Jiu. Nu avem încă rezultate de peste tot. Ele vin constant. La Constanţa aşteptăm unde e bătălia, oricum e de bine, nu e bătălia cu PSD, ci e cu un alt candidat reformator. Cam aşa sunt date pe care pot să vi le spun. Nu mă hazardez să vă dau datele până nu suntem siguri 100%. Semnalele sunt că reuşim eliberarea Vrancei de Oprişan. Acestea sunt semnalele pe care avem din datele care ne-au venit până în prezent”, a adăugat liderul PNL.

Una dintre cele mai importante victorii liberale ar fi cea de la Consiliul Județean Vrancea.

”Semnale sunt că reuşim eliberarea Vrancei de sub Oprişan. Astea sunt semnalele de după rezultatele pe care le avem până în prezent”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24, enumerând mai multe oraşe în care liberalii au câştigat aşegerile locale de duminică.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei