Premierul May îi va da Parlamentului britanic o nouă șansă să voteze acordul pentru BREXIT

Premierul May îi va da Parlamentului britanic o nouă șansă să voteze acordul pentru BREXIT
sursă foto: thetimes.co.uk

Theresa May, premierul din Marea Britanie, intenționează să-i ofere Parlamentului din arhipelag o nouă șansă să adopte acordul pentru Brexit cât mai repede posibil, potrivit anunțului făcut de purtătorul său de cuvânt, informează Reuters.

Ba mai mult, oficialul a adăugat că negocierile pentru modificarea acordului, astfel încât să se bucure de încrederea parlamentarilor, sunt în plină desfășurare.

Nu în ultimul rând, acesta a exclus orice fel de scenariu prin care parlamentarii nu vor avea o nouă șansă de a vota acordul, reiterând dorința premierului de a părăsi Uniunea Europeană la 29 martie 2019.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său