Premierul Norvegiei și-a petrecut o după-amiază lucrând incognito ca taximetrist în Oslo (VIDEO)

Premierul Norvegiei și-a petrecut o după-amiază lucrând incognito ca taximetrist în Oslo (VIDEO)
Jens Stoltenberg, primul ministru al Norvegiei, și-a petrecut o după-amiază lucrând incognito ca taximetrist în Oslo. Potrivit BBC News, acesta a încercat, astfel, să îi înțeleagă pe alegătorii săi. ...

Jens Stoltenberg, primul ministru al Norvegiei, și-a petrecut o după-amiază lucrând incognito ca taximetrist în Oslo. Potrivit BBC News, acesta a încercat, astfel, să îi înțeleagă pe alegătorii săi.

Ca prim-ministru este important să asculți părerile oamenilor. Iar în taxi oamenii spun ce gândesc cu adevărat”, a declarat premierul.

Stoltenberg a îmbrăcat uniforma șoferilor de taxi și a purtat diferite conversații cu pasagerii, după ce aceștia și-au dat seama cine conduce de fapt mașina.

Astfel, premierul a vorbit cu alegătorii săi despre educația copiilor, salariile din corporații și alegerile din toamnă.

Filmările vor fi folosite în campania electorală din luna septembrie, în speranța că va rămâne la conducerea Guvernului.

Premierul Norvegiei, taximetrist pentru o zi

Embed:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)