Presedintele Ghanei, John Atta Mills, a murit subit la vârsta de 68 de ani

Presedintele Ghanei, John Atta Mills, a murit subit la vârsta de 68 de ani
Presedintele John Atta Mills, aflat la conducerea Ghanei din 2009, a murit subit marți, dupa ce i se facuse rău cu câteva ore în urmă. „Cu inimile îndurerate anunțăm moartea bruscă și prematură a...

Presedintele John Atta Mills, aflat la conducerea Ghanei din 2009, a murit subit marți, dupa ce i se facuse rău cu câteva ore în urmă.

„Cu inimile îndurerate anunțăm moartea bruscă și prematură a președintelui Republicii Ghana, John Atta Mills”, a anuntat presedinția într-un comunicat de presă, remis către Reuters.

Oficialii spun că Mills va fi înlocuit de vicepreședintele John Dramani Mahama, care va asigura interimatul până la urmatoarele alegeri prezidențiale, programate în luna decembrie.

Biroul de presă al Administrației Prezidențiale ghaneze anunță că președintele, care și-a celebrat sâmbătă împlinirea a 68 de ani, a murit la câteva ore după ce i-a venit rău, fără a se oferi mai multe detalii.

În schimb o sursă a declarat pentru Reuters că președintele s-a plâns de dureri luni seara și a murit marți, după ce starea sa s-a agravat.

Președinția anunță că președintele se întorsese în urmă cu câteva săptămâni din Statele Unite, unde fusese la un control medical.

Tags: