„Zeița care nu îmbătrânește”. O prezentatoare TV arată, în 2018, fix ca acum 22 de ani! (FOTO, VIDEO)

Zeița care nu îmbătrânește. O prezentatoare TV arată, în 2018, fix ca acum 22 de ani! (FOTO, VIDEO)

Caz incredibil în China, care aminteşte de celebrul roman „Portretul lui Dorian Gray” al lui Oscar Wilde.
O prezentatoare a rubricii Meteo de la postul TV național arată aproape neschimbată față de acum 22 de ani.

Yang Dan și-a început cariera în televiziune în 1996, când formația Spice Girls era în top și pe telefoanele Nokia se juca „snake”, scrie boredpanda.com.
Un material video cu prezentatoarea a devenit viral pe reţelele de socializare din China, după ce colegii l-au distribuit de Ziua Internaţională a Femeii cu titlul „Mulți utilizatori de internet au crescut urmărind-o. S-au mirat cum de ei au îmbătrânit și ea nu. Mai mult de atât, se pare că e din ce în ce mai tânără”.

Numită şi „Zeița care nu îmbătrânește”, prezentatoarea i-a determinat pe chinezi să se întrebe care e secretul ei. Unii au glumit, spunând că este vorba de o conspirație și toate jurnalele din cei 22 de ani au fost filmate în aceeași zi.

Ultima oră
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut
17:44 - Dacian Cioloș: Cred că și pentru PSD putem fi o soluție pentru a depăși lunile următoare / Nu știu care au fost motivele reale pentru care m-a desemnat Klaus Iohannis
17:25 - SURSE: După PSD, nici PNL nu exclude scenariul alegerilor anticipate. Marcel Ciolacu și Florin Cîțu trimit semnale în teritoriu pentru ca organizațiile să se pregătească de campanie (VIDEO)
16:53 - Măsurile PNL privind facturile la energie electrică și gaze naturale. Amendamentele propuse de liberali pentru compensare, plafonare și amânarea plății (DOCUMENT)