Prima victimă a atentatului terorist din Londra este o canadiancă (FOTO)

Prima victimă a atentatului terorist din Londra este o canadiancă (FOTO)
foto: Independent.co.uk

Prima victimă a atentatului terorist din Londra este o canadiancă, pe nume Christine Archibald.

Tânăra a lucrat în diverse centre pentru a ajuta persoanele fără adăpost din Canada, iar după ce l-a cunoscut pe logodnicul ei, s-au mutat împreună în Europa.

”Suntem întristați de pierderea acestei frumoase fiice și surori. Ea avea loc în inimăpentru toatălumea și credea cu tărie căfiecare persoanăare valoare și meritărespectată. Și-a trăit aceastăcredințăatunci când a muncit într-un centru pentru persoane fărăadăpost, înainte de a se muta în Europa pentru a fi alături de logodnicul ei. Ea nu ar fi înțeles cruzimea fărămargini care a dus la moartea ei”, a spus familia tinerei prin intermediul unui comunicat, potrivit stirileprotv.ro.

Cumnata victimei a povestit că logodnicul său a ținut-o în brațe în ultimele ei momente de viață. La acest moment nu se cunoaște cu exactitate dacă tânăra a fost înjunghiată în Borough Market sau a fost rănită de furgoneta de pe London Bridge.

În urma incidentului, șapte persoane au murit, iar alte 48 au fost rănite din cauza a trei bărbați care au intrat cu o furgonetă în pietonii aflați pe London Bridge. De asemenea, aceștia i-au atacat pe trecători cu mai multe cuțite în Borough Market.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a rămas șocat când a aflat că una dintre victime era canadiancă.

”Aceste acțiuni motivate de ura nu ne descurajează; doar ne întăresc hotărârea. Canadienii stau alături de britanici. Vom continua săcolaborăm cu Marea Britanie și cu aliații noștri în lupta de combatere a terorismului și pentru a-i aduce pe vinovați în fața justiției”, a spus acesta.