Primul turnător fost cap al mafiei italiene: Este ușor să ucizi, aș putea să o fac zilnic

Primul turnător fost cap al mafiei italiene: Este ușor să ucizi, aș putea să o fac zilnic
Joseph Massino a devenit primul cap al mafiei italiene din New York care depune mărturie împotriva unui membru al clanului său, informează Daily News. Massino, condamnat la închisoare pe viață, a decis să...

Joseph Massino a devenit primul cap al mafiei italiene din New York care depune mărturie împotriva unui membru al clanului său, informează Daily News.

Massino, condamnat la închisoare pe viață, a decis să accepte mărturie împotriva unui membru al clanului său pentru a evita pedeapsa cu moartea.

Fostul cap al mafiei italiene din New York a depus mărturie împotriva lui Vincent Basciano, unul dintre foștii săi “locotenenți”. Massino l-a înregistrat pe Basciano, pe când cei doi împărțeau aceeași celulă, mărturisind ordonarea uciderii unuia dintre asociații celor doi.

“Tipul care stă acolo, în costum gri” a tronat Massino în sala de judecată arătându-l pe Basciano drept cel care a comandat crima.

Vincent Basciano a fost prins de polițiști la un an după ce și Joseph Massino căzuse în plasa acestora, cei doi fiind plasați în aceeași celulă pentru ca cel din urmă să obțină mărturisirea.

Joseph Massino a scăpat de pedeapsa capitală, datorită cooperării sale cu oamenii legii, însă își va petrece restul vieții în închisoare.

De cealaltă parte, Vincent Basciano, închis pe viață pentru mai multe infracțiuni, riscă pedeapsa cu moartea după mărturisirea crimei.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)