Prințul Philip al Marii Britanii a fost externat după cinci zile de tratament

Prințul Philip al Marii Britanii a fost externat după cinci zile de tratament
Prințul Philip al Marii Britanii, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost externat luni dimineață din spitalul orașului scoțial Aberdeen, după cinci zile de tratament, informează CNN. Ducele de Edinburgh fusese...

Prințul Philip al Marii Britanii, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost externat luni dimineață din spitalul orașului scoțial Aberdeen, după cinci zile de tratament, informează CNN.

Ducele de Edinburgh fusese internat din cauza reapariției infecției urinare pe care a contractat-o în luna iunie. Acesta a ieșit pe picioarele sale și a fost preluat de un automobil condus de un șofer particular.

Prințul, în vârstă de 91 de ani, a fost spitalizat miercuri, în timpul vacanţei pe care o petrecea cu o parte a familiei regale la reşedinţa de vară a suveranei britanice, la castelul Balmoral din Scoţia.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului