Profil antreprenor – Eugen Saulea

Profil antreprenor - Eugen Saulea

Aşezarea la raft sau afacerea de milioane de euro

Eugen Saulea este specialist în vânzări şi trademarketing. Dacă v-aţi întrebat vreodată de ce un anumit produs se află la raft poziţionat exact acolo unde este mai uşor să ajungeţi cu privirea pentru a-l pune în coş, acest lucru nu este întâmplător, se numeşte trademarketing şi face parte dintr-un business în sine, încadrat într-o piaţă a publicităţii la locul de vânzare, estimată la aproximativ 12 milioane de euro. Cele două companii ale lui Saulea sunt în acest moment lideri de piaţă, iar cifra de afaceri cumulată s-a ridicat în 2012 la 7,3 milioane de euro. Ce înseamnă afacerea poziţionării la raft, ne-a explicat chiar Eugen Saulea într-un reportaj de profil antreprenor, la Business B1.

Profil antreprenor – Eugen Saulea

Embed:

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat