Proteste în Germania pentru protejarea unui băiat afgan pe cale de a fi deportat: Conflict VIOLENT între forțele de ordine și manifestanți (VIDEO)

Proteste în Germania pentru protejarea unui băiat afgan pe cale de a fi deportat: Conflict VIOLENT între forțele de ordine și manifestanți (VIDEO)

Când un elev din Germania a fost luat în vizor și programat a fi arestat și deportat în Afghanistan, colegii săi din Nuremberg au protestat, iar incidentul a devenit rapid unul extrem de violent. Într-o filmare șocantă se poate vedea cum protestele degenerează într-o adevărată bătălie între manifestanți și forțele de ordine.

Când polițiștii au venit pentru a-l ridica pe băiatul afgan, colegii acestuia s-au mobilizat pentru a-l proteja. Demonstrația a ajuns rapid la câteva sute de persoane, iar în urma conflictului nouă polițiști au fost răniți și cinci persoane arestate temporar, informează welt.

Polițiștii care au intervenit au folosit spray cu piper și câini cu botniță. În plus, la fața locului s-au găsit și bâte. Aparent, polițiștii ar fi greșit în acest caz, întrucât au purces la preluarea afganului într-o zi de cursuri și nu ar fi informat conducerea școlii. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cine a dat ordinul de folosire a măsurilor de forță, câini și alte arme și cine a dispus arestarea tânărului.

Conflict VIOLENT în Germania între forțele de ordine și manifestanți: Protestele, pentru protejarea unui băiat afgan (VIDEO)

#DIRECT_ONE_qvqeo0#

Tags: