Rusia anunță EXERCIȚII militare de amploare! Noi RACHETE vor fi testate în apele internaționale: „Nu am mai văzut așa ceva”

Rusia anunță EXERCIȚII militare de amploare! Noi RACHETE vor fi testate în apele internaționale: Nu am mai văzut așa ceva

În contextul tensiunilor diplomatice declanșate între Rusia și statele occidentale, Moscova anunță desfășurarea unui exercițiu militar de amploare de către armata rusă în apele internaționale, suficient de aproape de Suedia și Letonia.

Anunțul vine după măsura de retorsiune coordonată a Occidentului, prin care au fost expulzaţi peste 140 de diplomaţi ruşi în Europa, America de Nord şi Australia.

Potrivit unui comunicat al armatei ruse, crucișătorul Mareșalul Ustinov a fost trimis în Marea Baltică pentru un exercițiu în apele internaționale lângă Suedia și Letonia, pe 6 aprilie.

Adiministrația Aviației Civile suedeze a primit săptămâna trecută o telegramă prin care era informată că se vor executa trageri de rachetă în sudul Mării Baltice, în apropiere de orașul suedez Karlskrona.

”Rachete rusești vor fi testate în apele internaționale neobișnuit de aproape de Suedia. Nu am mai văzut așa ceva” a declarat directorul Serviciului de Trafic Aerian Jörgen Andersson, citat de Serviciul Public suedez de Radio.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică