Reacții dure după alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul „Colectiv”: „ Este un actor lipsit de scrupule” (VIDEO)

Reacții dure după alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul „Colectiv”: „ Este un actor lipsit de scrupule” (VIDEO)

Apar reacții durea după realegerea lui Critian Popescu – Piedone ca primar al Sectorul 5. Președintele Asociației Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 că este „un actor lipsit de scrupule”. Declarația vine în contextul în care Piedone declara în 2015, după tragedia Colectiv că se retrage din viața publică.

Nu am crezut nici măcar o secundă că va putea fi ales. Este un actor lipsit de scurupule, el are un rol pe care îl joacă și îl joacă bine. Cred că s-a dus special în Sectorul 5 pentru că probabil din București este singurul sector în care ar fi avut șanse. Adevărul va ieși la iveală, nu se poate, numai că din păcate noi trăim într-o țară unde, nu știu, în ultimii ani răul parcă a pus stăpânire pe tot ce înseamnă bun – simț, educație, justiție, dar eu încă sper”, a declarat Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”
21:20 - Florin Cîțu: Trebuie să înțelegem că această campanie de vaccinare nu este campania mea
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”