Raluca Turcan: PNL Sibiu a câștigat 42 de primării din județul Sibiu. Rezultatele obținute ne motivează, iar acest lucru se va vedea

Raluca Turcan: PNL Sibiu a câștigat 42 de primării din județul Sibiu. Rezultatele obținute ne motivează, iar acest lucru se va vedea
Foto: Facebook / Raluca Turcan

Liderul liberal Raluca Turcan a anunțat că PNL a câștigat 42 de primării din județul Sibiu, cu 8 mai multe decât cele deținute până acum. Ea a precizat că rezultatele îi motivează pe colegii ei, iar acest lucru se va vedea.

„PNL Sibiu a câștigat 42 primării din județul Sibiu, cu 8 mai multe decât cele 34 pe care le conduceau colegi liberali până la alegerile din 27 septembrie. Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui județ. Rezultatele obținute, unele în fața cărora, în anumite comunități, competitorii noștri ar trebui să tragă învățăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor, ne motivează, iar acest lucru se va vedea”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Ea a precizat că liberalii care au câștigat alegerile locale se vor bucura de sprijinul colegilor din Consiliul Județean, dar și de ajutorul Guvernului, în rezolvarea problemelor pe care le au comunitățile lor.

Raluca Turcan a precizat că „PNL Sibiu a câștigat primăriile Mediaș, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copșa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Alma, Arpașu de Jos, Ațel, Axente Sever, Bîrghiș, Bazna, Biertan, Blăjel, Boița, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoș, Marpod, Moșna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Racovița, Rășinari, Râu Sadului, Sadu, Șeica Mare, Șeica Mică, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mare, Șura Mică, Tilișca”.