Rareș Bogdan: Nicușor Dan e singurul care poate să o bată pe Gabriela Firea / E important să votăm, altfel degeaba comentăm la colțul străzii sau la cârciumă (VIDEO)

Rareș Bogdan: Nicușor Dan e singurul care poate să o bată pe Gabriela Firea / E important să votăm, altfel degeaba comentăm la colțul străzii sau la cârciumă (VIDEO)

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședintele PNL, a declarat luni seară, pentru B1 TV, că Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, este singurul care o poate învinge pe Gabriela Firea. Bogdan a mai afirmat că, potrivit sondajelor pe care le au liberalii, prezența la vot la alegerile locale din 27 septembrie va fi în medie de peste 39%, iar în unele comune va ajunge chiar și la 70%. Liberalul a insistat că desfășurarea scrutinului nu va duce la o creștere a cazurilor zilnice de coronavirus, atât timp cât regulile sanitare sunt respectate. În opinia sa, atât timp când oamenii merg la supermarket nu ar trebui să aibă vreo problemă nici să meargă la vot: „E important să ne exprimăm votul, altfel degeaba comentăm pe Facebook, la colțul străzii sau la cârciumă”.

Rareș Bogdan: Nicușor Dan e singurul candidat care poate să o învingă pe Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a susținut că bucureștenii care nu doresc să o mai aibă primar pe Gabriela Firea trebuie să dea un vot util, adică să pună ștampila pe Nicușor Dan, deoarece el are cele mai mari șanse să o învingă pe candidata PSD.

„Singurul candidat care poate să o bată pe Firea și s-o scoată din Primărie e Nicușor Dan. Se bucură de o susținere extrem de puternică din partea PNL și din partea USR-PLUS și e indiscutabil omul care o va scoate din Primărie. Luni își va pune în aplicare întreg planul, care este extrem de minuțios, extrem de clar.

Nu există un alt candidat care să se bucure de sprijinul politic de care se bucură Nicușor Dan și cu șansele lui de a o bate pe Firea”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rareș Bogdan e convins că organizarea alegerilor locale nu va duce la creșterea numărului de cazuri zilnice cu coronavirus

Întrebat de ce alegerile locale au fost amânate la 300 de cazuri de coronavirus pe zi, dar se desfășoară la 1.700, europarlamentarul PNL a răspuns: „E foarte normal să existe această preocupare din partea oamenilor, dar situația este sub control și sunt absolut convins că, după aceste alegeri, nu va crește în niciun fel numărul de infectări. Eu am spus că școlile trebuie să fie deschise, pentru că lucrurile trebuie să meargă spre învățare, copiii au nevoie de școală după șase luni în care au făcut ore ba online, ba deloc. Am spus să fie deschise bisericile, pentru că lumea va respecta acest lucru și nu s-a întâmplat nimic. Dacă oamenii merg la supermarket și au mers și în vreme de pandemie și au știut să se protejeze, sunt absolut convins că vor merge și la vot exact la fel și se vor proteja. Faptul că înainte cu o zi și apoi două zile sălile de clasă vor fi dezinfectate e o chestiune care dă mai multă siguranță”.

Rareș Bogdan a mai spus că, potrivit celor mai recente sondaje comandate de PNL, prezenâa la vot pe 27 septembrie, în medie, va fi de peste 39%: „Prezența la vot, pe ultimele sondaje de opinie pe care noi le avem, ne arată o medie de 39%, dar sunt zone unde prezența se duce spre 45-50%. Vorbim aici de urbanul mare. În zona rurală, prezența sare de 50%. Sunt zone cu 60-70%, comune, orășele mici. Deci prezența va fi de peste 39-40%”.

„Cu siguranță lucrurile vor arăta mult mai bine decât spun cei pesimiști și-i invit pe români să se prezinte la urne. Gândiți-vă că patru ani de zile nu vor mai putea să-și exercite votul pentru aleșii locali. E important să ne exprimăm votul, altfel degeaba comentăm pe Facebook, la colțul străzii sau la cârciumă”, a mai declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat pe tot parcusul Congresului PNL (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)