Refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe, ajutat de șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal: Tehnicianul sirian va antrena o echipă de copii din Getafe (VIDEO)

Refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe, ajutat de șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal: Tehnicianul sirian va antrena o echipă de copii din Getafe (VIDEO)

Incidentul petrecut în Unagria, atunci când o angajată a postului de televiziune ungar N1TV a lovit imigranții care traversau frontiera, s-a răspândit cu rapiditate, comportamentul jurnalistei fiind aspru criticat.

Povestea refugiatului sirian, lovit de aceasta în timp ce era urmărit de polițiști, a impresionat Europa.

Bărbatul se numește Osama Abdul Mohsen și împreună cu fiul său Zaid încercau să ajungă în Occident. Acestea a fost antrenor de fotbal la echipa al-Fotuwa SC, din prima ligă siriană, dar a fost nevoit să-și părăsească slujba și casa din cauza războiului.

Aflând din jurnalele de știri povestea bărbatului, Miguel Angel Galan, șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal a decis să îi ofere ajutor refugiatului sirian, care după incidentul din Ungaria a ajuns la Munchen, scrie digi sport.

Povestea este impresionantă. Galan a plecat în Bavaria însoțit de unul dintre elevii de la școala de antrenori, marocanul Mohamed Labrouzi, să-l caute pe antrenorul sirian. După ce au discutat, șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal i-a propus să meargă la Madrid,  pentru a obține nu doar azil, ci și un loc de muncă, la una dintre echipele de copii din Getafe.

Săptămâna aceasta, sirianul urmează să ajungă la Madrid, împreună cu fiul său. Copilul își dorește să ajungă un mare forbalist în campionatul spaniol.

O jurnalistă din Ungaria a lovit intenționat un refugiat sirian


Foto: euronews

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”