Rusia: 9 terorişti care intenţionau să comită un atac în Daghestan, ucişi după o intervenţie a forţelor speciale

Rusia: 9 terorişti care intenţionau să comită un atac în Daghestan, ucişi după o intervenţie a forţelor speciale

Intervenţie în forţă a forţelor speciale ruse sâmbătă, împotriva unor militanţi care intenţionau să comită un act terorist în regiunea Daghestan, din sudul ţării.
În urma intervenţiei, nouă militanţi au fost ucişi, au anunţat autorităţile.

Forţele speciale ruse au detectat două grupuri de militanţi în diferite părţi ale oraşului Derbent, al doilea ca mărime din Daghestan. Teroriştii au deschis focul de armă după ce fuseseră somaţi să se predea, fiind apoi ucişi de forţele ruse, informează Agerpres, citând Reuters. În timpul incidentului nu s-au înregistrat răniţi în rândul civililor.

Conform autorităţilor ruse, teroriştii plănuiau să comită un atac la începutul lunii mai.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, despre amenințările nucleare ale Rusiei: „Nu trebuie să ne lăsăm paralizați”
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”