Rusia: Modalitate inedită de a se distra iarna, se dau cu snowboardul tras de un tanc (VIDEO)

Rusia: Modalitate inedită de a se distra iarna, se dau cu snowboardul tras de un tanc (VIDEO)

Rușii au găsit o nouă modalitate de a face sporturile de iarnă mult mai interesante. Pasionații de snowboarding au transformat complet un parc pentru a se distra, transmite romaniatv.net.

Rușii și-au construit propriul traseu pentru a se distra pe placa de snowboard.

Însă, pasionații de senzații tari au adus și o mașină pe care au incendiat-o şi, mai mult de atât, şi-au închiriat un tanc.

Rușii s-au plimbat în voie traşi de tanc, stârnind suprinderea celor din jur.
 

Modalitate inedită de a se distra iarna

#DIRECT_ONE_qhlrn5#

Tags:
Ultima oră
22:14 - Alexandru Rafila: Nu am discutat niciodată despre obligativitatea vaccinării. Reacția împotriva vaccinării se induce din cauza ideii de obligativitate
22:10 - Guvernul pregătește suprataxarea mașinilor vechi. Anunț de la Ministerul Mediului (VIDEO)
21:53 - Canada se alătură Statelor Unite și anunță un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing
21:52 - Sorin Cîmpeanu: În școli au stat șase luni 1,3 milioane de teste invazive nefolosite. Toată lumea a solicitat public achiziția de teste de salivă, iar acum că au venit se spune că e complicată și testarea aceasta… (VIDEO)
21:29 - Sorin Cîmpeanu: Am solicitat un grafic de livrare a testelor de salivă. Cele 2,4 milioane livrate nu ajung pentru testarea din ziua de luni, darămite pentru joi (VIDEO)
21:24 - Tanczos Barna trage semnalul de alarmă: „Avem un singur procuror în România specializat pe infracțiuni de mediu” (VIDEO)
21:12 - Ministerul Sănătății: Cele 132 de laboratoare autorizate vor putea emite de joi rezultate la testarea COVID-19 cu validare rapidă (DOCUMENT)
21:05 - China a autorizat utilizarea primului tratament anti-COVID format dintr-un cocktail de anticorpi neutralizanți
20:53 - Tanczos Barna: N-aș dori să mai existe centrale individuale în apartamentele din construcțiile noi. Pot să primească apă caldă și căldură de la o centrală la nivel de scară sau de bloc (VIDEO)
20:33 - Tanczos Barna: Avem foarte multe infrigementuri pe mediu / Primăriile fără contract de salubrizare pe colectare selectivă vor fi amendate. Unde există uz de fals mergem mai departe cu plângeri penale (VIDEO)