Rușii au căutat pe Google „cum să își rupă mâna acasă”, după ce Putin a ordonat mobilizare parțială

Rușii au căutat pe Google „cum să își rupă mâna acasă”, după ce Putin a ordonat mobilizare parțială
Foto: Pixabay

La scurt timp după anunțul preşedintelui rus, Vladimir Putin, privind decretarea mobilizării parțiale a rezerviștilor în Federaţia Rusă, bărbații eligibili pentru a merge pe front, din disperare, au ajuns să caute pe Google cum să își rupă mâna acasă astfel încât să fie scutiți de înrolare, anunță stirileprotv.ro.

Rușii aflați în pericol de a fi luați cu forța de acasă pentru a merge să-și apere țara au încercat să facă orice pentru a scăpa de înrolare pe motive medicale, așa că au fost dispuși să își rupă chiar mâinile pentru a nu pleca pe front.

Căutări incredibile pe Google din partea rușilor

După anunțul oficial prin care Putin a informat ca rezerviștii să fie mobilizați, căutările rușilor au explodat pe Google. „как сломать руку в домашних условиях” sau „cum să rupi un braț acasă”, au fost căutările care au explodat în toată Rusia, relatează publicația Newsweek.

Google Trends clasifică termenii de căutare de la zero la 100 pe o perioadă de timp setată, zero reprezentând punctul de cel mai mic interes și 100 cel mai mult. În ultimele șapte zile, dar și imediat după anunț, sintagma „cum să rupi un braț acasă” nu era căutată, însă în doar câteva ore a ajuns la indice 38, arătând o creștere semnificativă a căutărilor pentru această frază.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică