Rușii sunt revoltați de apariția unui videoclip în care armata liderului de la Kremlin este ironizată

Rușii sunt revoltați de apariția unui videoclip în care armata liderului de la Kremlin este ironizată
Rușii sunt revoltați de apariția unui videoclip în care armata liderului de la Kremlin este ironizată. Foto: Hepta - DPA Images

Rușii sunt scandalizați de apariția unui videoclip pe rețelele de socializare, ce ironizează armata lui Vladimir Putin în Ucraina.

Odată cu „operțiunea militară specială” a liderului de la Kremlin din Ucraina, ura față de acțiunile Rusiei a atins un nou nivel.

Rușii sunt revoltați de apariția unui videoclip ce ironizează armata lui Putin

Un videoclip a fost postat de ministerul Agriculturii din Daghestan în care se sugerează cine este cu adevărat armata de ocupație a Federației Ruse. Acest filmuleț a stat doar câteva ore pe canalul de Telegram, după care a fost șters, potrivit ziare.com.

Totodată, videoclipul a reușit să se viralizeze, relatează „Ukraine 365”.

În filmulețul ajuns viral se pot observa sute de oi sunt conduse la pășune pe ritmurile cântecului patriotic interpretat de putinistului Oleg Gazmanov, intitulat „Înainte, Rusia”. Oile sunt marcate cu infama literă „Z” în lateral, care a devenit un simbol al agresiunii ruse în Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest