S-a aflat la ce foloseau, de fapt, obiectele misterioase îngropate de ruși în Ucraina

S-a aflat la ce foloseau, de fapt, obiectele misterioase îngropate de ruși în Ucraina
Foto: captura video.

În mediul online circulă mai multe imagini, surprinse cu drona, în care se văd multe ”bile” depozitate într-un șanț. De la aceste imagini s-a speculat inclusiv că ar fi bombe pregătite de ruși pentru un asalt nuclear, dar există și alte teorii, notează știripesurse.

Un atac „glorios” al rușilor

Potrivit sursei citate, un filmuleț de propagandă al Moscovei, care a devenit viral pe rețelele de socializare, a dezlegat enigma. Acele ”bile” erau, de fapt, mine marine și au fost îngropate de către ruși pentru a simula un atac victorios.

Conform planurilor făcute de ruși, tancul rusesc ar fi trebuit să tragă ”lovitura de aur” și să arate cum, dintr-o singură lovitură, a distrus un întreg depozit de muniție al Ucrainei, care ar fi trebuit să fie plin de arme provenite din Occident.

„Se pare că invadatorii au îngropat 24 de tone de TNT sub forma unor mine pentru a filma un video ‘victorios’. În acest film, tancul ar fi distrus un depozit de muniție al Forțelor Armate ale Ucrainei cu o singură lovitură”, transmite Ukraine Now, citată de știripesurse.

Urmăriți B1TV.ro și pe