S-A TERMINAT! Ambasada din Costa Rica tocmai A FĂCUT ANUNȚUL momentului

S-A TERMINAT! Ambasada din Costa Rica tocmai A FĂCUT ANUNȚUL momentului

Opoziţia venezueleană a preluat controlul asupra ambasadei ţării în Costa Rica, a anunţat reprezentanta opoziţiei Maria Faria, citată de El Nuevo Herald.

IMAGINI NECENZURATE CU ANTONIA! ȘI-A ARĂTAT SÂNII ÎN VĂZUL TUTUROR! ALEX VELEA A PRINS-O ÎN FAPT (POZE INCENDIARE)

Costa Rica este una dintre cele 50 de ţări care l-au recunoscut pe liderul opoziţiei Juan Guaido în funcţia de preşedinte interimar şi a dat membrilor guvernului preşedintelui Nicolas Maduro un termen de 60 de zile să părăsească ţara.

BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANIEL BUZGUDAN, SCENE FIERBINȚI CU RALUCA BĂDULESCU! SUNT IMAGINILE MOMENTULUI

Demersul opozantei Maria Faria a determinat autorităţile din Costa Rica să-i trimită o notă de protest pentru că nu a respectat termenul limită. Comportamentul ei a fost inacceptabil şi a încălcat normele diplomatice de respect şi încredere din cadrul comunităţii internaţionale, a declarat ministrul de externe adjunct din Costa Rica, Lorena Aguilar.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

Costa Rica nu poate interveni în acest caz deoarece ambasada se află sub legea venezueleană. Juan Guaido s-a proclamat preşedinte interimar al Venezuelei pe 23 ianuarie.