Scoția: Ce fac profesorii unei școli pentru a întări relația cu elevii lor!?

Scoția: Ce fac profesorii unei școli pentru a întări relația cu elevii lor!?
Se știe că școala trebuie să fie întotdeauna o instituție serioasă unde elevii trebuie să aibă o conduită corespunzătoare față de profesori, care la rândul lor trebuie să impună respect și să dea...

Se știe că școala trebuie să fie întotdeauna o instituție serioasă unde elevii trebuie să aibă o conduită corespunzătoare față de profesori, care la rândul lor trebuie să impună respect și să dea dovadă de înțelegere și profesionalitate.

Uneori însă, această condiție nu e luată în serios tocmai de către cadrele didactice. Ceea ce părea a fi o zi normală, obișnuită pentru elevii de la școala Bell Baxter din Scoția, s-a dovedit a fi una plăcută, arată Daily Mail.

La un moment dat de undeva din cantină s-a auzit muzică. Rectorul părea furios și nemulțumit de această glumă nepotrivită…până când, chiar el a început să danseze. Un profesor s-a alăturat rectorului, un altul s-a ridicat de pe scaun, o profesoară a început să miște din șolduri, apoi unul câte unul au început să danseze pe muzica celor de la Village People, Michael Jackson, The Timp Warp  și Los del Rio, lasându-i pe elevi cu gura căscată.

Foto: youtube.com

La scurt timp studenții nu au mai așteptat și s-au alăturat în dansul profesorilor.

„A fost o zi neobișnuită. Nu am mai dansat până acum, dar a fost foarte distractiv. Au fost 600 de persoane în cantină și acum toată lumea o să vadă videoclipul pe YouTube (…) Suntem una dintre cele mai mari școli din țară, cu 1,800 de studenți. Vrem să avem o relație bună cu ei”, a declarat rectorul școii.

Profesorii dansează pe ritm de Macarena