Sean Penn, apariţie unică la TV. A fumat în direct, aflându-se sub influenţa unor medicamente (FOTO, VIDEO)

Sean Penn, apariţie unică la TV. A fumat în direct, aflându-se sub influenţa unor medicamente (FOTO, VIDEO)

Celebrul actor american a şocat opinia publică printr-o apariţie bizară într-o emisiune TV live.
Invitat pentru a-şi promova romanul de debut, „Bob Honey Who Just Do Stuff”, Sean Penna recunoscut că se află sub influenţa unor somnifere, motiv pentru care s-a apucat să fumeze două ţigarete.

Actorul a fost invitat în ediţia de luni a emisiunii „Late Show with Stephen Colbert”, de pe postul de televiziune CBS, şi, în timp ce era intervievat de gazda show-ului, a fumat două ţigarete. De asemenea, a mărturisit că, înainte de a veni în emisiune, a luat nişte somnifere, Ambien, transmite Mediafax, citând potrivit Fox News.
„Sunt bine”, a spus la început Sean Penn. „Am moştenit puţin din efectele Ambien, pe care l-am luat ca să dorm un pic după o noapte albă”, a mărturisit actorul.

Colbert, moderatorul emisiunii, l-a întrebat pe invitatul său dacă încă resimte efectele medicamentului, iar Penn a spus: „Puţin”.


Ulterior, Colbert i-a sugerat lui Penn să nu mai fumeze, spunându-i că lumea şi-l doreşte în preajmă cât mai mult timp şi că acest obicei îi este nociv.
Penn a glumit atunci, spunând că aceasta este treaba oncologilor.

Comportamentul său bizar a generat un val de reacţii în mediul online, unii comentând pe Twitter că nu au mai văzut oameni care fumează la TV de mulţi ani, alţii vorbind despre aspectul lipsit de energie al actorului.

Sean Penn are în spate o lungă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul „Mystic River”, în 2004. Penn a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama „Into the Wild”, foarte apreciată de critici. Starul hollywoodian a câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră, în 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile homosexualilor, din filmul „Milk – Preţul curajului”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.