Secretul teribil al unei educatoare. Condamnată pentru 10 crime, femeia urmează să fie din nou judecată

Secretul teribil al unei educatoare. Condamnată pentru 10 crime, femeia urmează să fie din nou judecată
Foto: Pixabay.com

O educatoare din Rusia se află în închisoare pentru comiterea a 10 crime, urmând să fie din nou judecată pentru săvărşirea a altor 36 de omoruri, 10 jafuri şi 60 de furturi, una dintre victime fiind chiar fina ei în vârstă de 12 ani. Femeia a omorât-o pe copilă, împuşcând-o în ochi, după ce aceasta ar fi văzut-o cum jefuia o casă, potrivit Daily Star.

Femeia, pe numele său Inessa Tarverdieva, a devenit una dintre cele mai de temut gangsterițe din Rusia fiind liderul grupării Amazon.

În anul 2018 a fost condamnată la 21 de ani de închisoare, în timp ce fiica ei, Viktoria, 31 de ani, care învățase totul de la mama ei, a primit 16 ani de închisoare. Aceasta a fost de acord cu decizia instanței, spunând că este una corectă şi nu va face recurs.

A renunţat la profesia de educatoare pentru a putea fi crimininală „full-time”

Femeia a mărturisit că a renunţat la profesia de educatoare pentru a se putea ocupa în permanenţă de jafuri şi crime.

Potrivit poliţiei, aceasta a declarat că pentru ea crimele şi jafurile pe care le comitea erau ca “mersul la birou pentru o zi de muncă”, recunoscând că urăşte poliţia dat fiind şi faptul că majoritatea victimelor sale erau poliţişti.

În cadrul perchezițiilor din casa femeii au fost descoperite 20 de arme de foc, inclusiv puști automate și grenade, amortizoare și muniție, precum și numeroase bunuri furate de la victimele lor.