Șeful FMI rămâne în arest. Rechizitoriu: Reclamanta a fost obligată să întrețină raporturi sexuale orale și anale

Șeful FMI rămâne în arest. Rechizitoriu: Reclamanta a fost obligată să întrețină raporturi sexuale orale și anale
Judecătoarea Melissa Jackson din Manhattan a decis, luni, că șeful Fondului Monetar Internațional, Dominique Strauss-Kahn va rămâne în arest, fără posibilitatea eliberării pe cauțiune, pe parcursul procesului...

Judecătoarea Melissa Jackson din Manhattan a decis, luni, că șeful Fondului Monetar Internațional, Dominique Strauss-Kahn va rămâne în arest, fără posibilitatea eliberării pe cauțiune, pe parcursul procesului în care acesta este acuzat că ar fi încercat să violeze o menajeră din hotelul unde locuia și ar fi supus-o pe aceasta la pervesiuni sexuale, Reuters.

Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat, luni, de Procuratura Manhattan pentru  că ar fi obligat, conform plângerii penale, o cameristă a hotelului unde era cazat la New York să întrețină cu el raporturi sexuale anale și orale și că ar fi încercat să întrețină cu aceasta și contacte sexuale normale, relatează ABC News.

Plângerea în care acesta este acuzat de două infracțiuni sexuale, una de tentativă de viol și alta de abuz sexual precum și de lipsire de libertate. Documentul depus de procuratură încape pe o singură pagină.

Se menționează în document că acesta ar i-ar fi atins sânii cameristei, încercat să îi dea jos lenjeria intimă, a „forțat-o pe acesta să îi atingă penisul cu gura” de două ori și că “reclamanta a fost forțată să întrețină raporturi sexuale orale și anale prin forță”.

Judecătoarea Melissa Jackson a dat curs cererii procuraturii, care a cerut ca acuzatul să rămână în arest pentru că ar exista temeri că ar putea părăsi țara. Următoarea înfățișare în acest dosar a fost stabilită pentru 20 mai.

Avocații apărării au declarat că Strauss-Kahn a pledat nevinovat față de toate acuzațiile.

Șeful FMI arestat, fără cauțiune!