SEMN RĂU sau conspiraţie? A dispărut COPACUL plantat de Trump şi Macron! (VIDEO)

SEMN RĂU sau conspiraţie? A dispărut COPACUL plantat de Trump şi Macron! (VIDEO)

Copacul plantat împreună de Donald Trump și Emmanuel Macron pe peluza de sud Casei Albe a dispărut, în locul lui fiind doar o bucată de iarbă decolorată. Copacul, un stejar european, a fost un dar din partea președintelui Franței,potrivitDaily Mail.

Imaginile plantării copacului, în prezența primelor doamne Melania Trump și Brigitte Macron, s-au răspândit rapid pe internet, iar dispariția lui este misterioasă. Înainte de plantare, pe Twitter, Macron a dezvăluit sibolistica darului.

”În urmă cu 100 de ani, soldații americani au luptat în Franța, în Belleau, pentru a apăra libertatea noastră. Acest stejar (dar din partea mea pentru Donald Trump) va fi o amintire la Casa Albă despre legăturile care ne unesc”, a scris Macron pe Twitter.Macron se referea la bătălia din Primul Război Mondial de la Belleau, care s-a întâmplat în urmă cu 100 de ani. 9000 de marinari americani au murit în acea luptă.
Totuși, acum, acel copac a dispărut. Agenţiile de presă au postat, sâmbătă, o fotografie cu pata de iarbă galbenă de pe peluza Casei Albe care demonstrează că stejarul a fost luat!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.