Șoferul suspectat de producerea accidentului din Ungaria, arestat de poliția ungară

Șoferul suspectat de producerea accidentului din Ungaria, arestat de poliția ungară
Șoferul bulgar, suspectat de producerea accidentului rutier din Ungaria, în urma căruia trei români și-au pierdut viața, iar alți șase sunt grav răniți, a fost arestat de polițiștii ungari, relatează MTI. ...

Șoferul bulgar, suspectat de producerea accidentului rutier din Ungaria, în urma căruia trei români și-au pierdut viața, iar alți șase sunt grav răniți, a fost arestat de polițiștii ungari, relatează MTI.

Potrivit Ministerului Ungar de Interne, un camion de 42 de tone cu numere de înmatriculare bulgăreşti, care se îndrepta spre Budapesta, a intrat vineri dimineaţa în vehiculele oprite în coloană într-un ambuteiaj pe autostradă, fără urme de frânare. Coliziunea a implicat trei microbuze şi şase autoturisme.

În urma impactului 13 persoane au fost grav rănite, iar alte 14 au suferit răni ușoare. Printre victime se află și șoferul bulgar.

Raed Arafat, secretarul de stat pentru Ministerul Sănătății, a mers vineri după-amiază în Ungaria cu un avion militar pentru a prelua cetățenii români răniți în accident.

Vineri noapte, aeronava va ateriza înapoi în București și va aduce în țară 11 cetățeni români. (Detalii AICI)