Specialiștii chinezi, uimiți de atitudinea italienilor în plină pandemie: “Lumea circulă şi au loc petreceri şi cine în hoteluri, şi oamenii nu poartă măşti de protecție”

Specialiștii chinezi, uimiți de atitudinea italienilor în plină pandemie: “Lumea circulă şi au loc petreceri şi cine în hoteluri, şi oamenii nu poartă măşti de protecție”
Foto: pixabay.com

Specialiștii chinezi care au oprit epidemia în Wuhan le cer italienilor mai multe restricții: Transportul public încă funcționează, au loc petreceri în hoteluri, oamenii nu poartă măști de protecție/ E încă foarte multă lume pe stradă

Măsurile impuse de guvernul de la Roma pentru stoparea răspândirii epidemiei de coronavirus nu sunt suficiente potrivit delegaţiei celor nouă experţi chinezi care ajută autorităţile italiene să controleze extinderea coronavirusului

Vicepreşedintele Crucii Roşii din China şi responsabil al echipei, Yang Huichuan, a apărut joi la o conferinţă de presă la Milano, capitala Lombardiei şi regiunea cea mai afectată, subliniind că există încă foarte mulţi oameni pe stradă.

„Nu aplicaţi politici de închidere a străzilor, pentru să transportul public încă funcţionează, lumea circulă şi au loc petreceri şi cine în hoteluri, şi oamenii nu poartă măşti de protecţie”, a spus expertul chiar în ziua în care China a avut creştere zero a noilor cazuri de contagiere locală de la declanşarea pandemiei, potrivit Agerpres.

„Toată lumea ar trebuie să rămână acasă în izolare”, a spus el, precizând că toţi cetăţenii, nu doar guvernul şi personalul medical trebuie să urmeze „în mod strict politicile de închidere”.

Ultima oră
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)