Studiu: Bărbații se tem de chelie mai tare decât de impotență

Studiu: Bărbații se tem de chelie mai tare decât de impotență
Un studiu realizat de o clinică din Marea Britanie a relevat faptul că cea mai mare temere a bărbaților este aceea că ar putea cheli, odată cu înaintarea în vârstă, relatează Daily Mail. Pentru realizarea...

Un studiu realizat de o clinică din Marea Britanie a relevat faptul că cea mai mare temere a bărbaților este aceea că ar putea cheli, odată cu înaintarea în vârstă, relatează Daily Mail.

Pentru realizarea studiului, peste 2.000 de bărbați au fost întrebați care este cea mai mare teamă a lor în momentul în care îmbătrânesc.

94% dintre ei au afirmat că sunt îngrijorați că ar putea cheli, în timp ce 89% se tem de impotență.

Căderea totală a părului este un motiv de mare îngrijorare pentru bărbați. Este o invitație pentru glume și ironii din partea rudelor și prietenilor și este mult prea personală pentru a fi amuzantă„, a precizat medicul Ian Watson.

75% dintre bărbații chestionați au recunoscut că le este frică și de albirea părului, 64% nu vor să se îngrașe, iar 61% se tem că își vor pierde dinții.

Pe de altă parte, 45% nu vor să ajungă să poarte ochelari, în timp ce 31% se tem că ar putea să surzească.

Căderea părului este o lovitură grea pentru încrederea unui bărbat și cu efecte drastice asupra modului în care se vede„, a afirmat psihoterapeutul Toni Mackenzie.

Tags: